Coronavirus Mberthen Italine, Shqiperia me Doren ne Ballë, Me Syte nga Zoti!

Italia ne alarm nga Coronavirus-i nderkohe qe jane shpallur 3 persona te vdekur dhe 150 te tjere te prekur nga virusi vdekjeprures.

Shume aktivitete jane anulluar perfshire edhe karnavalet e famshme ne venecia nderkohe qe autoritetet kane marre masa shume serioze.

Ne shqiperi jane shtuar kontrollet ne kufi por sipas raportimeve kontrollet perfshijne vetem matjen e temperatures nderkohe qe ekziston edhe nje mungese e theksuar me maska.

Mbetet vetem te themi qe mos e dhente Zoti qe ky virus te mberije deri ne Shqiperi.