in

Kryeministri Edi Rama ka postuar sot foto nga punimet ne kantierin e bajpasit ne qytetin e Gjirokastres

Kryeministri Edi Rama ka postuar sot foto nga punimet ne kantierin e bajpasit ne qytetin e Gjirokastres.

MMIRËMËNGJES
dhe me kantierin e bajpasit të shumëpritur të Gjirokastrës, i cili tanimë ka marrë edhe vulën e UNESCO-s dhe do të çlirojë më tutje zonën historike nga makinat, duke i dhënë gjithnjë e më përparësi këmbësorëve, ju uroj një ditë të mbarë- shkruan Edi Rama.

What do you think?

Written by admin

Urojme per Ditelindjen Pano Muken, qytetarin e Pazarit te Vjeter ne Gjirokaster

Iva Tiço: E bekuar te jem mbesa e Nashos!