in

Figali Mullai, ja si i kam bere vezet e kuqe dhe karkanaqet per Pashken e Madhe!

Te dielen kemi Pashket e Medha dhe cdo shtepi e krishtere ben pergatitjet.

Ne keto familje nga punet e para eshte rregullimi i shtepise, pastertia dhe rregulli brenda e jashte, lyerja e aneve te mureve dhe vijave te pllakave me gelqere te bardhe, pastaj zene punet e tjera qe lidhen me embelsirat e vecanerisht me vezet e kuqe te pashkes, me berjen e karkanaqeve e ndonje bryeke vec mishit  te qengjit te pjekur qe shtrohet ne trapezin e te dieles.

Keto pergatitje kane nisur dite me pare po sot zihen e ngjyhen vezet e kuqe te Pashkes, se  dita e enjte eshte dite e mire, keshtu thuhet.

Edhe nikoqirja Figali Mullaj qe shikoni ne foto i ka gati vezet e kuqe te Pashkes dhe karkanaqet.

Shikoni sa t e mira i ” kane dale”, vezet flake te kuqe ashtu dhe karkanaqet, disa lloje, vecanerisht per kenaqesine dhe gezimin e femijeve.

Po ju keni filluar nga pergatitjet?

 

Me rastin e Pashkeve te Medha Figalia ka dhe nje urim:

Gezuar Pashket e Medha! Shendet e jete te lumtur per te gjithe!

Po ju keni filluar nga pergatitjet?

What do you think?

Written by admin

Pranvere e mbare po me nje lule nuk vjen behari…

Fatmir Xhafaj,deputet ne legjislaturen e ardhshme te Kuvendit te Shqiperise, shpreh Mirenjohje per familjen, ekipin,socialistet dhe votuesit e qarkut qe e votuan