in

Vjeshta e arte e Erindit ne duart e nene Dylbos,nikoqire dhe zonje!

Kjo vjeshte e arte ka zbritur e begate ne fshatin Erind te Gjirokastres.

Ja frutat e kesaj stine ne duart e nene Dylbos, nikoqire dhe zonje!

Sa te mira, sa te fresketa, gati per femijet , niperit e mbesat, gati dhe per dimrin qe po troket, se tradita vazhdon, frutat pergatiten edhe te thata nga duart e palodhura, vertete te munduara por te lumtura.

 

 

 

What do you think?

Written by admin

Per ata qe nuk i ze gjumi/ E gjeni dot se kush eshte hamalli ne kete foto?!

Na u gjenden disa hithra dhe beme nje hithernik me miell misri. Ja receta…