in

Urimi Special për të Madhin Robert Ndrenika nga Florend Kalivopulli, President i Federatës Shqiptare të Boksit, nëpërmjet Gjirokastra Online!

Edhe 100 vjec i Madhi Robert Ndrenika! Nëpërmjet Gjirokastra Online Florend Kalivopulli, President i Federatës Shqiptare të Boksit, përcjellë urimin dhe njohjen me aktorin e shquar.

“I vellai i Robertit ka qene mik i ngushte me babain tim. Kane mbaruar bashke UT. Qe prej asaj kohe ’56-’60 eshte edhe njohja mes babait tim dhe Bertit, shoqeri e cila me menyrat e veta duke pase parasyshe dhe sistemin u ruajt deri ne fund. Njohja ime me Bertin eshte mbas viteve 90. Kam fatin e madh qe takohem thuajse cdo dite me te. Eshte me plot kuptimin e fjales i jashtëzakonshëm.

Nje nga njerëzit më të drejtë, më të pakompromis qe kam pare dhe degjuar. Njohurite e tij janë në të gjitha fushat. Çdo specialist i një fushe te caktuar e degjon me vëmendje sikur të ishin kolegë të së njëjtës fushë. Me kujton shumë tiparet dhe karakteristikat e babait tim…

E urova me zemer dhe me shpirte…”.

What do you think?

Written by admin

Dikur Kafe Bar Verore “Parajsa”, Ja si ka shkruar Prof. Arben Puto për “Bostanin”, fermën e Xhemali Shtinos!

“3 Lëndë në 6 Orë = 2 Orë për 1 Lëndë” – Ndryshimet Drastike në Arsimin Parauniversitar!