in

Urime Odise Kotes, emerohet Prefekt i Qarkut te Gjirokastres

Me vendimin e sotem te qeverise, Prefekti i Qarkut te Gjirokastres Astrit Aliaj eshte liruar nga detyra.

Kete poste Ai e ka mbajtur per afro 3 vjet.

Ne vend te tij ne kete detyre eshte emeruar Odise Kote qe me pare ka mbajtur postin e drejtorit Rajonal te Sigurimeve Shoqerore.

Odise Kote , gazetar dhe shkrimtar, botues i disa librave ne gjini te ndryshme, tani ngarkohet dhe me kete detyre te re dhe te rendesishme.

I urojme pune te mbare dhe suksese!

What do you think?

Written by admin

Teme dhe ekspozite e munguar ne Gjirokaster, kur te gjithe piktoret bejne nudo

Maratona e poezise,dita e peste e pjesemarrjes ne kete gare e poetit Gaqo Kristo