in

Urim për 70 Vjetorin e Lindjes të Mjeshtrit të këngës Shqiptare Luan Zhegu, edhe Mik i Faqes tonë!

Urim për 70 Vjetorin e Lindjes të Mjeshtrit të këngës Shqiptare Luan Zhegu. Nga Mbrëmë Ai është dhe Mik i Gjirokastra Online

Për kënaqësinë tonë dhe juve të dashur miq urojmë për 70 vjetorin e ditëlindjes të mjeshtrit të këngës, Luan Zhegu, një nga kantautorët më të suksesshëm shqiptarë.

Nga zemra të gjithë bashkë urojmë : Luan Zhegu- Mirëseerdhe në komunitetin tonë gjirokastra online!

Ta gëzosh 70 vjetorin! Edhe 100 vite të lumtura, me shëndet e me këngë në buzë!

Gjatë karrieres shumë vjecare si këngëtar e në vazhdim Luan Zhegu ka merituar duartrokitjet e ngrohta të publikut shqiptar dhe atij të huaj, është vlerësuar me shumë cmime dhe ka marrë titullin “Mjeshtër i madh i skenës” për interpretimin e tij autentik, për kthjelltësinë dhe cilësinë e zërit, por dhe për aftësinë e tij si kompozitor.

Luan Zhegu nuk i është ndarë këngës dhe publikut. Ai vazhdon të krijojë dhe të merret me muzikën e tij duke u përgatitur për kompeticionet më serioze të muzikës nga të cilat nuk mungon kurrë.

What do you think?

Written by admin

Qollopite Gjirokastrite sipas Recetës Tradicionale nga Amvisa Zana Mamani Babameto

Te Stiliani & Pali – Për një Mëngjes me Paçe Koke ose Plënci që “të Vete në Bark”!