Urim për 70 Vjetorin e Lindjes të Mjeshtrit të këngës Shqiptare Luan Zhegu, edhe Mik i Faqes tonë!

Urim për 70 Vjetorin e Lindjes të Mjeshtrit të këngës Shqiptare Luan Zhegu. Nga Mbrëmë Ai është dhe Mik i Gjirokastra Online

Për kënaqësinë tonë dhe juve të dashur miq urojmë për 70 vjetorin e ditëlindjes të mjeshtrit të këngës, Luan Zhegu, një nga kantautorët më të suksesshëm shqiptarë.

Nga zemra të gjithë bashkë urojmë : Luan Zhegu- Mirëseerdhe në komunitetin tonë gjirokastra online!

Ta gëzosh 70 vjetorin! Edhe 100 vite të lumtura, me shëndet e me këngë në buzë!

Gjatë karrieres shumë vjecare si këngëtar e në vazhdim Luan Zhegu ka merituar duartrokitjet e ngrohta të publikut shqiptar dhe atij të huaj, është vlerësuar me shumë cmime dhe ka marrë titullin “Mjeshtër i madh i skenës” për interpretimin e tij autentik, për kthjelltësinë dhe cilësinë e zërit, por dhe për aftësinë e tij si kompozitor.

Luan Zhegu nuk i është ndarë këngës dhe publikut. Ai vazhdon të krijojë dhe të merret me muzikën e tij duke u përgatitur për kompeticionet më serioze të muzikës nga të cilat nuk mungon kurrë.