Thuaj nje fjale apo nje shprehje per Gjirokastren dhe gjirokastritet!

Miremengjesi dhe me kete pershendetje te sinqerte e te ngrohte nga vendlindja ju urojme nje dite te mbare!

Bashke me kete pershendetje kemi dhe kete kerkese:

Tani e ne vazhdim te kesaj dite, jo vetem nga ata qe kane mall e nostalgji( Kujtojme shprehjen e nje emigranteje( Gjirokaster, s`ka si ti, se vetem ti bie er shtepi !), ju ftojme te thoni dhe nje fjale apo shprehje per Gjirokastren dhe gjirokastritet,qytetin thesar ne Unesko dhe banoret qe e kane mbajtur dhe e mbajne te bukur e te forte, sikunder dhe eshte thene : Je e madhe ngjyre gri,dhe me zemren si flori…”