Ne  Gjirokaster, ceremoni me rastin e 110 vjetorit te krijimit te Policisë së Shtetit

Ne  Gjirokaster eshte festuar 110 vjetori i krijimit te Policisë së Shtetit.

Ne ceremonine e organizuar me efektivin eshte folur per rrugen 110 vjecare te policise se shtetit,rruge plot lavdi ne mbrojtje te lirise, sigurise dhe rendit ne vendin tone. 

Ne pershendetjen e tij, vec te tjerave, Kryetari i Bashkise Flamur Golemi eshte shprehur:

Gëzuar 110 vjetorin e Policisë së Shtetit! Ju që mbroni jetën me jetë keni mirënjohjen tonë të përbashkët pavarësisht gjithçkaje. #RESPEKT!