Kopanet me rrush dhe mollët e fundit të kësaj vjeshte në avlinë e kameramanit Ylli Çapi!

Kopanet me rrush dhe mollet e fundit te kesaj vjeshte ne avline e kameramanit Ylli Çapi ne fshatin e tij ne krahinen malore te Zagorise, na befasuan me hijeshine dhe menduam t`i percillnim dhe ne faqen tone edhe per kenaqesine tuaj.

This image has an empty alt attribute; its file name is 126956955_3526551190791194_6054723920372678129_n.jpg

Jane “zjarret e vjeshtes”, frutat e fundit ne dege qe na e bejne me sy e na ngjallin deshiren e mire per t`i shijuar edhe pse mijera km larg.

Keto rrush e molle jane rritur ne freski dhe mbrojtur ne ngrice pa humbur hijeshine dhe sigurisht shijen se jane fruta mali per te cilat kane malle ata qe jane rritur me to por qe tani jane dhe larg vendlindjes…

Rrofsh o Ylli Çape qe na freskove dhe na mbushe syte me keto pamje, t`i hash me shendet kopanet me rrushe dhe mollet, nga viti tjeter dhe me mbare!

Kete urojme per te gjithe zagoritet qe e duan dhe i qendrojne afer fshatit, vendlindjes!