"Eja të Vemi një Herë nga Kalaja" , po a Shkojmë Dot? - Gjirokastraonline ju Mundëson Shëtitje "Pa Leke"!...

Tani qe jemi te “burgosur” pa dashje ne shtepi , edhe pse ne liri, nuk themi dot “ Eja dalim nje here nga kalaja”.

Nje shetitje ne cdo keshtjelle te vendit, e ca me shume ne kalane e Gjirokastres, te shlodh e te jep kenaqesi, emocione te vecanta.

Qe andej shikon qytetin muze, mbledh dhe ndonje lule tani qe ka  hyre pranvera, bene dhe fotografi dhe kush eshte çift ngateron edhe kembet nen harqet e gurta dhe bodrumet ende me lageshtine e dimrit.

Po dhe pa shkuar sot ne kala mund te udhetosh dhe kete ta afron falas gjirokastraonline permes fotove qe shpalosin historine, vlerat arkitektonike dhe pejsazhin e saj te mrekullueshem, edhe te Gjirokastres poshte saj.

Ja udhetimi perms fotove ne keshtjellen me te madhe ne Ballkan, krenari e qytetit muze te Uneskos, Gjirokastres!