in

Tragjedi ne Palermo ku banojne dhe shume familje shqiptare…:

Disperata scrivo oggi per i morti e per la paura che ha causato la bomba d’acqua ieri il giorno della festa di Santa Rosalia nella mia città Non si può immaginare che una forte pioggia in giro di 1 ora può causare una disgrazia del genere. Tutti iniziando dalla figura più alta fino all cittadino piú semplice deve lavorare e lottare ogni giorno per assicurare alla cittadinanza una vita serena.

Ne Palermo te Italise ku banojne dhe shume familje shqiptare te emigruara pas vitit 1990, dje, sipas nje postimi qe ka percjelle ne faqen e saj ne fb ndjekesia e faqes tone Nina Dhrami, ka ndodhur nje ngjarje tragjike.

ja postimi:

Me trishtim shkruaj sot për tragjedinë e krijuar dje në
qytetin ku banoj ku humbën jetën njerëz si dhe u krijua një gjendje terrori nga një rrebesh I madh shiu që zgjati rreth 2 ore. Të gjithë që nga figura me e rëndësishme e deri te njeriu me i thjeshtë duhet të luftojë çdo ditë për t’i siguruar qytetarëve një jetë të qetë Nuk mund të pranohet një fatkeqësi e tillë në vitin 2020

What do you think?

Written by admin

Një person është vrarë në qytetin e Gjirokastrës

Ja si do jete moti sot…