in

Tigani Gjigand për Makaronat me Fruta Deti të bëra në çast nga Shefi Italian i Restorantit të Famshëm!

Një spageti gjigande u është shërbyer klientëve të Restorantit Bake në Torre Dell’Orso, të Italisë.

Të ftuarit kishin mundësi të shikonin shefin e kuzhinës Giuseppe Lolli sesi gatuante me tiganin e tij të stërmadh.

Ai e krijoi vetë tiganin për të plotësuar kërkesat në rritje të klienteve.

Ju nuk mund te merrni me shume sesa kaq makarona ne Itali!

What do you think?

Written by admin

Teli Stefani, Aktori i Njohur i “Përrallë nga e kaluara” apo ‘Xhaxhi Veterani’ i emisionit te fëmijëve të Radio-Gjirokastrës

Reportazhi i Klan për Gjirokastrën në “Jo vetëm modë” nga Floriana Garo! Cila ishte Shtëpia Karakteristike dhe Resorti që ata Vizituan!