in

Reportazhi i Klan për Gjirokastrën në “Jo vetëm modë” nga Floriana Garo! Cila ishte Shtëpia Karakteristike dhe Resorti që ata Vizituan!

Më datën 1 Korrik 2017 emisioni i televizionit Klan “Jo vetëm modë”, vizitoi Gjirokastrën për të bërë një reportazh mbi një nga shtëpitë më të njohura karakteristike në Gjirokastër si dhe resortin në pikën më të lartë të qytetit.

Mos e humbisni videon e tyre…

What do you think?

Written by admin

Tigani Gjigand për Makaronat me Fruta Deti të bëra në çast nga Shefi Italian i Restorantit të Famshëm!

Ndërmarrja e parë Tregtare në Qafë të Pazarit! Përparimi dhe Rënia e saj, deri te Ushqimi me Racione e me Triska!