in

Tani, a eshte Koha e Mandarinave?

A eshte Koha e mandarinave?

Ndoshta dhe ne Gjirokaster po ketu ne Tirane tregu eshte mbushur me mandarina.

Çmimi per kg eshte 150 dhe zbret deri 100 leke.

Nuk po ndalemi tek cmimi po tek koha, nese duhet ose jo te sherbehen qysh tani mandarinat!

Ne foto ngjyra e mandarinave portokalli eshte e pjekur plotesisht, ndersa ne treg ngjyra e tyre eshte jeshile pak ne te verdhe, pra qe ka nisur por nuk eshte e pjekur.

Eshte varieteti apo nxitimi i fermereve per te hedhur ne treg prodhim me cmim si dore e pare?

Kjo mandarine qe tregtohet dhe shikohet me sy qe nuk eshte si ato te nentorit e dhjetorit, plotesisht te pjekura, a duhet te konsumohet, i ka vlerat per te cilat flet mjekesia moderne dhe popullore?

What do you think?

Written by admin

Urime piktores se talentuar Livia Mevlani nga Gjirokastra

Nje urim per Artin Finon, Drejtorin e ADISA ne Gjirokaster