in

Stefan Arseni ne mbyllje te FFK 2023 te Gjirokastres ka nje falenderim

Folklorin e ben populli dhe te gjitha meritat i takojne vetem atij. Deshmia me e mire ishte prania e te gjitha brezave per 7 dite ne kala. Por drejtimi dhe menaxhimi jane art me vete, nje dhunti qe nuk e gezon kushdo. Kjo e beri diferencimin e prezantimit te qarkut Gjirokaster ne 2023 me ate te 2015.
Nuk jam punonjes aparatesh, as kam lidhje me interesat e vogla, por nuk mund te hesht pa bere nje vleresim si nje model angazhimi dhe perkushtimi i te qendruarit ne koke i nje mori problemesh te krijuara qe nga dita e pare e fillimit e deri ne rezultatet e mbylljes e kryetares se Keshillit te Qarkut Lindita Rova, per te cilen gjykoj se meriton falenderimet e gjithkujt.

What do you think?

Written by admin

Aleksander Çipa:Nata e Shtatë Festivali Folklorik Kombëtar i Gjirokastrës 2023

Gazetari Thanas Tane per ndarjen nga jeta te Demokrat Anastasit,burrë i shquar i penës, i uniformës ushtatake dhe, mbi të gjitha, i mirësisë njerëzore