in

Aleksander Çipa:Nata e Shtatë Festivali Folklorik Kombëtar i Gjirokastrës 2023

Nata e Shtatë Festivali Folklorik Kombëtar i Gjirokastrës 2023

E ardhmja projektohet triumfuese qysh sot.

Në këtë ditë të parafundit, ka më shumë se çdo ditë, fëmijë dhe të rinj e të reja, artistë të Shqipërisë.

Gjithçka është e bukur,  madje shumë e bukur, si për një popull që e ka shpirtin kombëtar të bukur, ndonëse, jo të tillë, çdo të përdit

What do you think?

Written by admin

Aleksander Çipa per gjirokastraonline:Nata e gjashtë e Festivalit Folklorik Kombëtar të Gjirokastrës

Stefan Arseni ne mbyllje te FFK 2023 te Gjirokastres ka nje falenderim