Sergio Ramos i Shpëton Keq! 10 Minuta Reali e Pret të Dalë nga Tualeti e të Mbarojë Ndeshjen!

Kur të shpëton, të shpëton!

 

Sergio Ramos u zhduk për rreth 10 minuta në fazat e fundit të ndeshjes se Realit ne La Liga kundër Eibar.

 

 

Ku ka shkuar kapiteni?

E pra, thjeshtë, ai kishte nevojë për të shkuar ne tualet!

 

 

Cristiano Ronaldo hapi rezultatin kundër Eibar, por lojtarët u renditën pas Ivan Rumis.

Dhe në minutën e 76-të, me një pjesë të lojës, Ramos u largua nga fusha e lojës dhe u kthye 10 minuta më vonë.

 

Ramos në të vërtetë e zuri keq gjatë ndeshjes dhe u detyrua të vizitonte banjën për të marrë një hale. Në atë kohë, Ronaldo rivendosi kryesimin e Realit, duke siguruar gjithnjë tre pikë.

 

 

Zinedine Zidane konfirmoi vendndodhjen e tij duke thene se kishte nevojë për Nr.2. Ai tha:

“Unë mendoj se Sergio [Ramos] kishte nevoje për të shkuar ne tualet, ai shkoi në tualet dhe u kthye në një minutë,” tha bosi i Real Madridit për zhdukjen e Ramos.

 

Dhe ja se si Ramos u përgjigj:

“Nevoja natyrale… Jashte dhe prapë në fushë… Reload…”