in

Sot urojme per ditelindjen gazetarin e ri Vangjel Shumeli

Per kohe dhe moshe qe ka ne ushtrimin e profesionit te gazetarit Vangjel Shumeli e ka rrugen dhe te ardhmen perpara.

Me i riu ne grupin e gazetareve te qytetit shfaqet energjik dhe i papertuar per te kapur lajmin e dites, per ta shkruar dhe fotografuar.

Kete cilesi duket se Vangjeli e ka dhe lufton qe cdo dite te jete i pranishen ne ekranin privat Alpo dhe njekohesisht ne faqen e tij te fb, i ndjekur dhe i lexuar nga nje publik i gjere.

Vangjeli edhe pse i ri ne profesion, lëvron gjinitë e publicistikës radiotelevizive, lajmin dhe kroniken, ashtu dhe  telereportazhin, shkruan edhe ne gazetat e dites.

Sot ne diten e shenuar per te, i urojme ta gezoje ditelindjen, edhe 100 vite te lumtura, gazetari dhe krijimtari te mbare, te shendetshme profesionalisht mbi bazen e tradites se krijuar ne vite ne Gjirokaster.

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Akullore dhe kasata, ne cilen pastiçeri ju shijonin me shume?

Këngetari i shquar gjirokastrit që në vitet `60 këndonte këngët e huaja “Granata”, “Aire dum xhiki dum”etj