in

Sot urojmë për Ditëlindjen Edi Peshën!

Sot urojme per Ditelindjen Edi Peshen!

Pa u gdhire mire, fb na kujtoi sot te urojme per ditelindjen Edi Peshen!

Gezuar Edi edhe 100 vite me shendet, me pune e gezime ne familje!

Edi Pesha eshte djali i aktorit te njohur Thoma Pesha, djale i mesuar, i punes dhe i valles.

Ne rini e me pas i lidhur fort me jeten shoqerore dhe artistike te lagjes Varosh dhe qytetit, pjesemarres ne grupin e pare te valleve te shtepise se kultures, me ansamblin artistik te qytetit, me grupin folklorik te Lunxherise etj.

 

Si nepunes i shtetit ka drejtuar institucione te rendesishme si ate te Punesimit dhe tani se fundi te sherbimeve te transporteve.

Ne te paren ka udhehequr punen ne grup per terheqjen e te rinjve e te rejave ne pune ne lidhje te ngushte me komunitetin e biznesit, universitetin e institucionet e tjera.

I pa shkeputur dhe nga aksionet per te miren e qytetit, gjelberimin dhe pyllezimin, sikunder ka marre pjese ne mbjelljen e pemeve ne parkun e Viroit me grupin e institucionit etj.

Ne krye ka qene dhe per shperndarjen e ndihmave per familjet ne nevoje ne ditet e termetit te 26 nentorit si dhe gjate periudhes se pandemise Covid19.

I urojme Edit shendet e jete te gjate!

What do you think?

Written by Admini

Opingat me xhufke, model i munguar, dikur prodhim per eksport

Prof.dr. Valter Memisha:” Gjithë jetën e tij Prof. Muzafer Xhaxhiu është marrë me fjalën dhe artin e fjalës”