in

Shkrimtarja e njohur shqiptare, Elvira Dones, letër mjaft prekëse që i dedikohet vajzës së saj që jeton larg saj, tashmë edhe e infektuar me Covid-19

Shkrimtarja e njohur shqiptare, Elvira Dones, ka shkruar një letër mjaft prekëse që i dedikohet vajzës së saj që jeton larg saj, tashmë edhe e infektuar me Covid-19, shkruan KultPlus.

Përmes kësaj letre, shkrimtarja i jep kurajo e forcë përmes një mjeshtërie artistike.

Më poshtë mund të lexoni letrën e plotë që është shpërndarë në rrjetet sociale, në facebook:

“Le të jemi të sinqertë, kur godet afër shtëpisë është ndryshe. Jo racontiamoci balle, është ndryshe. Kur të godet vajzën tënde jashtë kësaj bote është ndryshe. Përpiqesh ta mbash bashkë, dhe të jesh racional, dhe jo i çmendur. Ju përpiqeni të luftoni nënën ballkanike të rrënjosur thellë në ju. Por, sado vite ke qenë larg rrënjëve, sado që je përpjekur të jesh i drejtuar nga niveli. Ajo është vogëlushja jote. Ajo grua e bukur, aq e rrumbullakët, shumë më e mirë se ti, ajo që e quan gjithmonë kur vetë je i ngatërruar. Ajo grua tani, në banesën e saj të vogël të Gjenevës, ka virusin e çmendur, dhe e ul atë për ty, sepse mendon se nuk merr ndonjë dridhje të vogël në zë, ajo mendon se po të siguron: mama s ‘ ka gjë . №, nuk është në rregull, vogëlushja ime, vajza ime e jashtëzakonshme. Nuk është në rregull! Thjesht kam nevojë që ti të zvarritesh në barkun tim tani. Dua që ti, gruaja ime e bukur, të kujdesesh për të. Dhe unë nuk jam aty për ty”. / KultPlus.com

What do you think?

Written by Admini

Fëmijët dhe Dita e Zogjve, dirigjentët e munguar në korin e cicërrimave në lëndinat, avlirat dhe kuriozitete

I erdhi radha të gatuani edhe qollopitë! Si ju duket në Fotografi?