in

Shkrimtari gjirokastrit Shpetim Emiri me liber te ri ” ÇMIMI I KURAJES”

Shkrimtari gjirokastrit Shpetim Emiri ka hedhur keto dite ne qarkullim librin e tij te ri me ngjarje te jetuara ” ÇMIMI I KURAJES” , me shenimin e studiuesit te letersise Ymer Çiraku.
I urojme suksese dhe krijimtari te mbare !

 

 

What do you think?

Written by admin

Merreni si shembull dhe falenderojeni: Kjo eshte Sosja qe kerkon shelgun per shporta e kanistra…

Si jeni ndjere ne udhetim kur ju ka zene makina…