in

Merreni si shembull dhe falenderojeni: Kjo eshte Sosja qe kerkon shelgun per shporta e kanistra…

Nga Albana Allushaj;

Dita e tyre nis heret dhe u duhet te udhetojne disa kilometra , aty ku dhe gjendet lenda e pare.

Sosja, Kujtimi dhe Skenderi me treguan mjaft sekrete te proceseve te shelgut per nje produkt sa me cilesor.

Krenare per keta mjeshtra te cilet trasheguan nga te paret zanatin e thurrjes ,por qe sot kane misionin ta trashegojne tek me te rinjte…

What do you think?

Written by admin

Prof. Dr. Agron F. Fico, H.C/ Gjirokastra në librin e Prof. Mimoza Kores

Shkrimtari gjirokastrit Shpetim Emiri me liber te ri ” ÇMIMI I KURAJES”