in

Sfidat e punësimit të grave në Gjirokastër, përpjekje për të afruar ato në nevojë!

Punësimi i grave është një nga sfidat më të mëdha në Gjirokastër dhe në zonat e tjera fqinje. Hapja e disa sipërmarrjeve po nxit programet e punësimit, por vështirësitë janë ende të mëdha.

Korrespondenti per VOA Raimond Kola vizitoi dy nga sipërmarrjet dhe përgatiti materialin./zeriamerikes

What do you think?

Written by admin

Një dokument i veçantë: Fiset e familjet gjirokastrite që kontribuan në luftra së bashku me Bajo e Çerçiz Topullin

Bomba të tjera mund të fshihen në lumin Bënçë të Tepelenës! Çfarë do të ndodhë me to?!