in

Pune te mbare Akademise se Futbollit “Lefter Millo” ne Dervician

Akademia e Futbollit Lefter Millo fillon Sezonin 2020_ 2021 Sot me te qeshur dhe me te formuar, uron ne faqen e tij ne FB Gazmend Bimi.

Nje falenderim te vecante per Bashkine Dropull per te gjitha Bizneset,per te gjithe Spordashesit E ketij komuniteti te cilet e aprovuan anen ligjore te shoqates O .J.F .

Kjo ishte nje arritje jo vetem per zhvillimin e jetes sociale ne kete zone ku do t`i jepet mundesia shume femijeve te Bashkive te aferta te Qytetit te Gjirokastres te argetohen, te disiplinohen dhe te mesojne lojen e bukur te Futboollit prane fushes sportive te fshatit Dervician por do te jete nje dritare me teper per zhvillimin dhe nxjerrjen e talenteve te lojes se futbollit

DUHET TE PRESESH KOHEN PER TE FITUAR,DUHET MUND DHE DJERSE PER TE FITUAR.

JO CDO NDESHJE ESHTE E THJESHTE.

NESE NUK DEL NJE FUTBOLLIST I MIRE DO TE DALESH NJE NJERI I DENJE PER JETEN.

What do you think?

Written by admin

Mesuese Figalia doli ne pension: Kolege e nxenes e urojne!-

Kujtesë/ Kur studentët gjirokastritë bënin gati valixhet në prag të 1 Shtatorit