in

Prof. Dr. Tritan Kalo”Qytetar Nderi” i Gjirokastres

Në Gjirokaster eshte organizuar ceremonia e dorezimit te titullit Qytetar Nderi Prof.Dr. Tritan Kalos, mjekut te njohur gjirokastrit  qe perballet cdo dite ne repartin infektiv te spitalit Nene Tereza ” ne mbrojtje te shendetit te pacienteve te prekur nga covid 19.

Ne ceremonin e organizuar tek Obelisku, ka pershendetur dhe ka dorezuar titullin, kryetari i Bashkise Flamur Golemi qe vec te tjerave ka thene:

“Për ne shqiptarët, profesor Tritan Kalo është një prej atyre personaliteve, që për fatin tonë të mirë e kemi mes nesh duke shërbyer sa në vijën e parë të betejës me Covid ashtu edhe me këshilla në çdo hapësirë komunikimi. Për këtë arsye dhe jo vetëm, Këshilli Bashkiak Gjirokastër e nderoi me titullin “Qytetar Nderi” i Gjirokastrës. I lumtur pa masë që ia dorëzova këtë titull, plotësisht të merituar dhe pikërisht në kohën e duhur. Pafund mirënjohje Profesor për gjithçka je duke bërë dhe uroj veç të mira për ju”.

Prof. Dr. Tritan Kalo i lumtur per nderin qe i beri qyteti i lindjes, Gjirokastra, eshte shprehur se gjithmone do te jete ne sherbim te jetes se njerezve.

What do you think?

Written by admin

Refleksion rreth librit autobiografik”Udhëtim mes yjesh” të Dhimitër Gjokës-Nga Aleksandër Çipa

Dr. Adem Harxhi:Kujdes me adoleshentet!