in

Poeti Çano Nora Merr Urime Për Librin e Ri me Fabula “Zonja Dhelpër Bën Kërkesë”

Poeti Çano Nora sot në Gjirokastër ka marre urime gjate promovimit te librit  me fabula “Zonja dhelper ben kerkese” nga miq dhe dashamires te krijimtrarise se tij letrare.

Çano Nora eshte autor i disa librave ne gjinine e poezise dhe fabules.

Ka levruar gjithashtu edhe tregimin, reportazhin dhe portretin   mbeshtetur ne ngjarje te marra nga jeta e njerezve te thjeshte me te cilet ka marredhenie te mira shoqerore, si ne fshat dhe ne qytet.

E urojme per librin e ri dhe krijimtari te mbare per vitin ne vazhdim!

What do you think?

Written by Admini

Oda e Banesës Gjirokastrite me Disa Funksione-Cilat jane Ato?!

” Hajde Gjirokastra!”, “ Hajde Tepelena!”- Nga sot, Udhëtimi me Autobus për në Jug dhe Veri të Vendit filloi nga Terminali i Ri tek Kthesa e Kamzës