in

Pergatite masken mbrojtese nga covid 19 ne shtepi, ja udhezimi..

Ministria e Shëndetësisë ka shpërndarë kete udhezim:

Ruani Shëndetin”, thuhet në postimin e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Barrierat mbrojtëse mund të bëhen vetë në shtëpi dhe pa asnjë kosto!

Ndiqni hapat se si të krijoni një maskë me shami në shtëpi:

-Pasi keni marrë një shami duhet ta palosni atë në gjysmë.

-Sërish paloset pjesa e sipërme deri tek gjysma dhe pjesa e poshtme.

-Vendosen rripat e lastikut ose për me lehtë llastikat e flokëve në largësi 6 cm nga njëra tjetra.

-Palosen të dyja anët dhe qepeni me gjilpërë.

What do you think?

Written by admin

Gliko me shalqi nga gjirokastritia Violeta Muço Anastasi

Një person është vrarë në qytetin e Gjirokastrës