in

Për aq kohë sa jep më të mirën tënde, çdo gjë shkon mirë, por…

Do të ketë kohë, kur edhe më e mira jote nuk mjafton. Mund të ketë shumë arsye pse ndodh kjo, por për aq kohë sa jep më të mirën tënde, çdo gjë shkon mirë. Nëse merr notën më të lartë në shkollë, kjo nuk do të thotë se do të marrësh të njëjtën notë dhe në jetë.”
~ Robert De Niro ~


Kuarcmedia

What do you think?

Written by admin

Komentoni ne vargjet e Violeta Muços bakllavane me 4o pete. A eshte nje ” bombe e vertete”?!

“Sokaku i të Marrëve” ne vargjet e poetit gjirokastrit Gaqo Kristo