in

Nxenes te shkelqyer te shkolles Koto Hoxhi te Gjirokastres nga viti shkollor `48-49 deri ne vitin…

Ne shkollen Koto Hoxhi te Gjirokastres eshte mbajtur nje regjister ku jane emrat e nxenesve te shkelqyer. Mendojme se nje regjister te tille duhet ta kene edhe shkollat e tjera. Do deshironim te njiheshim me to dhe emrat e te shkelqyerve t`i botonim ne faqen tone , si shembull ne mesime dhe disiplinat shkollore ne vite.

Njihuni tani me listen e nxenesve te shkelqyer te shkolles Koto Hoxhi sipas tregjistrit te vecante te kesaj shkolle”

Viti shkollor 1947-1948: Saide Qofte, Spiro Tele Kotro

Viti shkollor 1948-1949 : Agim Hidajet Shehu, Anastasi Koco Qendro, Sofokli Kristo Lulo

Viti shkollor 1949-1950 :Harillaq Petro Kekezi

Viti shkollor 1952-1953: Reshat Haseni Vishe

Viti shkollor 1957-1958 Ibrahim Alizot Emiri, Meri Thoma Zhusti,Eli Andon Kabili, Engjëllushe Hidajet Shehu

Viti shkollor 1958-1959: Liri Masar Ruka, Kozeta Dashnor Mamaqi, Luixhina Gole Mico, Violeta Metat Xhangolli

Viti shkollor 1959-1960: Spiro Mihal Sotiri. Vladimir Vaso Konomi

Viti shkollor 1960-1961:Vajo Panajot Kuka

Viti shkollor 1961-1962: Jolanda Lefter Bakalli

Viti shkollor 1962-1963; Kostandina Sokrat Stambuli, Valentina Thimi Llapi

Viti shkollor 1963-1964 :Eleni Sokrat Loli, Frosina Vaso Konomi, Note Tolo Kaftani, Sofika Vangjel Stavro, Marjana Tolo Njocko

Viti shkollor 1967-1968; Petraq Vasil Buka

Viti shkollor 1968-1969: Elektra Pano Cuka, Dhimiter Jorgo Rafti, Lica Viktor Gjoni, Margarita Gligor Çelai, Gaqo Harillaq Puleri

Viti shkollor 69-70: Hysnije Kadri Shametaj, Aneta Kristaq Bushaka, Fatbardha Fitim Halili

Viti shkollor 1970-1971 Liri Foto Llaka, Gligor Vangjel Stavro, Ludmilla Mihal Panajoti

Viti shkollor 1971-1972: Fotaq Thanas Duro, Marjana Anastas Bilushi, Vasil Sotir Ristani, Filip Sotir Pango, Marjana Anastas Bilushi, Vasil Sotir Ristani, Filip Sotir Pango

Viti shkollor 1973-1974 Arjana Spiro Gushi, Margarita Pano Cuka, Frida Dhimiter Guga

Viti shkollor 1974-1975 Adriana Mudeir Llaziku, Donika Dhiogjen Kaci, Eli Koco Papajani, Figali Spiro Kaci, Merushe Ahmet Ahmeti,Tatjana Sotir Pano, Edmond Koco Andoni, Elisabeta Sami Rustemi, Persefoni Dhimitër Dhima

Viti shkollor 1975-1976; Belina Hajro Hoxha, Enejada Vrazhdo Mahilaj

Viti shkollor 1976-1977: Edmond Mustafa Fico ;Yllka Sevo Labi, Edmond Thanas Duro, Zamira Mudeir Llaziku

Viti shkollor 1977-1978:Teuta Tahir Bitri, Lica Kosta Llajo, Luljeta Janaq Pani, Mimoza Ali Hoxha, Vladimir Sotir Vardhami

Viti shkollor 1978-1979 :Rajmonda Jani Xharahu, Kaliopi Vaso Buka

Viti shkollor 1979-1980: Arjan Mitro Vllahu, Elvira Petro Isufi, Eleni Nasho Ksera, Jolanda Niko Zollota, Miranda Anastas Bilushi, Krisanthi Qirjako Ndreu, Vasilika Note Taci, Agim Ali Hoxha, Theodhora Pandeli Cavo

Viti shkollor 1980-1981;Majlinda Vangjel Talo, Majlinda Viktor Terpo, Adela Adem Harxhi, Yllka Vaso Bilushi

Viti shkollor 1981-1982: Anila Sotiraq Lulo, Aleksandra Thoma Pesha, Edmond Stavri Cati, Elvira Ndreko Kllapi, Arjana Elmaz Puto,Edlira Sotir Vardhami, Krisanthi Stavri Koca, Elvira Xhelil Beqiri, Mirela Koco Andoni, Mirela Petro Isufi, Vjollca Kostandin Koko, Marjeta Stavri Zike

Viti shkollor 1982-1983: Clirim Latif Manjani, Genci Agron Kabili, Albana Pandeli Bashari, Antoneta Pandeli Arseni, Evelina Anastas Buzopullo

Viti shkollor 1983-1984: Anila Stavri Cati, Dhimitër Kristaq Kikina, Alma Rexhep Kapaj, Afërdita Viktor Terpo, Etleva Vasil Bakalli, Etleva Anastas Bilushi, Alma Jorgo Duvli

Viti shkollor 1984-1985: Enkelejda Fatmir Lybesha

Viti shkollor 1985-1986: Ilir Refik Ngjelina, Glori Ramiz Husi

Viti shkollor 1986-1987: Hari Vangjel Voda, Luljeta Kristaq Kikina

Viti shkollor 1987-1989 :Edlira Luan Pogace

Viti shkollor 1988-1989: Spartak Qemal Carcani ,Altin Sotiraq Mantho, Enkela Isak Babaramo, Alma Nasip Dyrmishi, Altin Sotir Vardhami, Kledjon Novruz Culli, Amalida Pandeli Bedjava, Silvana Sotir Vasili

Viti shkollor 1990-1991: Erjon Vasil Alikaj, Ervin Gori Kostaqi, Klodian Niko Gjoni, Jonila Gaqo Kocollari

Viti shkollor 1991-1992: Vangjel Andrea Toli, Emiljano Lulëzim Konomi, Englantina Thoma Gjergji, Eftihia Panajot Qamo

Viti shkollor 1992-1993 :Aleksandra Margo Arseni

Viti shkollor 1993-1994 Elona Pandeli Gushi, Eriselda Thanas Bashari, Anjeza Vaso Kuci, Laureta Zeqir Mezini

Viti shkollor 1994-1995: Klodiana Panajot Qurku, Drita Vangjel Kllapi, Ervisa Gizdar Korbeci

Viti shkollor 1995-1996: Doriana Niko Gjoni, Erjena Thanas Bashari, Mirela Koco Meci, Silva Petraq Kekezi, Mirela Bashkim Malkaj

Viti shkollor 1996-1997: Enton Asllan Sejdo, Elvis Vangjel Zerva, Eva Foto Kallavaresi, Evans Jorgji Thano.

Kjo eshte lista e nxenesve te shkelqyer te kesaj shkolle deri ne vitin shkollor `96-97.Mirepresim nga drejtoria e kesaj shkolle vazhdimin e listet te nxenesve qe kane qene nderi e krenaria e shkolles ne vite.

What do you think?

Written by admin

Ke njihni ne kete foto, futbolliste dhe tifoze te Luftetarit te Gjirokastres?

Se plasem, pyesin dhe femijet, kur do te bjere bora e pare?