in

Nje tufe çaji ne Dhembel, ku keni mbledhur dhe cili çaj eshte me i mire?

Nje tufe çaji ne Dhembel, ku keni mbledhur dhe cili çaj eshte me i mire?

Çaji ne foto eshte i malit te Dhembelit. Ata qe kane shkuar dhe kane mbledhur thone se s`ka si çaji i Dhembelit. Eshte me i miri si ne arome, ne ngjyre dhe shije.


Po ju si thoni, apo keni mendim tjeter?

What do you think?

Written by admin

Ju ka marre malli per Domatet e Dhoksatit? Si varietet e gjeni dot ne kete foto?

Vallja ne sufra qe luhej ne odate e dasmave te Gjirokastre/ Ja emri i valltarit te famshem!