in

Një foto një kujtim/ Florend Kalivopulli ” Sot në dallgët e mija pa fund gjeta prehje në Teqenë e Melanit…”

Nga sot e ne vazhdim ne faqen tone do hedhim foto nen titullin “Nje foto një kujtim…”.

Po e çelim kete rubrike me foton e Mikut te faqes tone Florend Kalivopulli

Ja shenimi qe Florend Kalivopulli ka vendosur ne krye te fotos:

SOT NE DALLGET E MIJA PA FUND GJETA PREHJE NE TEQENE E MELANIT…

Urimi tone : Zoti qofte gjithmone me JU!

What do you think?

Written by admin

Dikur nuk binin ne shesh, tani thone qe nuk i ze njeri me dore, cfare ka ndryshuar?

Një foto një kujtim/ Ura e Subelës dhe shpella ku pleqtë ia merrnin këngës dhe plakat thoshnin “Erdhën agallarët!”