in

Një Flaut i Ri për Anxhelon – Ministrja Kumbaro Vizitë Surprizë në Shkollën Artistike të Gjirokastrës!

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro Furxhi vizitoi para disa ditesh shkollen artistike “Feim Ibrahimi” ne Gjirokaster dhe u takua me nxënësit e talentuar të muzikës, pikturës e skulptures.

 

 

Anxhelo nga Permeti eshte flautisti i ri te cilit i dhuroi nje flaut te ri siç e deshironte.

 

 

Ky eshte vetem fillim projekti i Ministrise se Kultures per te plotesuar listen e gjate te instrumentave te munguar te kesaj shkolle muzike.

 

 

What do you think?

Written by admin

Lefter Goga – Heroi 70-vjeçar që Shpëtoi 4 Alpinistët e Bllokuar në Sotirë të Gjirokastrës!

Lumi Drino sa Vjen e “Firaset” – Më Parë ka Patur Peshk me Bollëk e Llojshmëri thonë Peshkatarët!