in

Nisin Aksionet për Mbjelljen e Pemëve pranë Kalasë në Gjirokastër! Matura ’95 e Gjimnazit “Asim Zeneli” Iniciatore me Ndihmën e Bashkisë!

Ditën e sotme u mbollen 170 fidane ne nje prej kodrave prane kalase se qytetit!

 

Nismen per pyllezimin e kesaj zone e kane marre maturantet e vitit 1995 te gjimnazit “Asim Zeneli”.

 

matura 95 bashkia mbjell peme gjirokastra online

 

Kontributi i tyre eshte per t’u falenderuar si per shtimin e gjelberimit, por edhe per ndihmesen ne parandalimin e rreshkitjeve te tokes.

 

matura 95 mbjell peme gjirokastra online

 

Mbjellja e fidaneve u be me mbeshtetjen e bashkise permes punonjesve te Agjensise se Sherbimeve Publike.

 

bashkia gjirokaster gjirokastra online

 

bashkia gjirokaster mbjell peme gjirokastra online

 

matura 95 asim zeneli mbjell peme kala gjirokastra online

 

 

What do you think?

Written by admin

Kostumi i Rallë i Krahinës së Lunxhërisë që ka Shëtitur Botën, Qëndisur me fije Argjëndi, Pulla e Sumbulla!

Nako Muka – Veterani i Bandës së Qytetit të Gjirokastrës, dhe Ndodhia gjatë Filmit “Ngadhënjim mbi Vdekjen” Xhiruar në Qytetin e Gurtë!