in

Sot Dita e Gatimit dhe Shperndarjes se Ashures ne Teqene e Melanit, rit tradicional i besimit bektashian

Te dashur besimtare!

Jemi ne muajin Muharem dhe pas mbarimit te ” Matemit “.

Duke u konsultuar me Gjyshaten Gjirokaster u caktuan datat per gatimin dhe shperndarjen e Ashures , u pa e arsyeshme qe ne Teqen e Melanit te behej gatimi dhe shperndarja ne fundjaven e fundit te muajit gusht , duke ju dhene mundesine te gjithe besimtareve si dite pushimi te kene mundesi per te ardhur .


NOFTOJME TE GJITHE BESIMTARET SE CEREMONIA DHE SHPERNDARJA E ASHURES BEHET SOT DATE 29/08/2021 ne oren 10 :00 e ne vazhdim.
Zoti ju bekofte

What do you think?

Written by admin

Kur dyqanxhinjte e Pazarit te Gjirokastres shkruanin me kalem kopjativ shenimin” Kthehem per nje çik…!”

Pse në vitin 1913 Mihal Korçari la kovaçanën dhe çfarë bëri Qatua, kovaçi i famshëm i Gjirokastrës në kujtim të tij?