in

Në këtë foto, gjeni emrin e vendit te “shkrepjese” dhe te fshatit, te lugines dhe…

Miremengjesi me shendet dhe Gezuar Diten e Pare te Javes!

Kete pershendetje e percjellim te bashkeshoqeruar me kete foto te fotografit profesionist Alban Aliko.

Per ata qe ende jane gjysem te pergjumur i ftojme te gjejne:

Nga c`pozicion eshte bere kjo shkrepje dhe si quhet vendi?!

Po pamja cilit fshat i perket?

Pjeset e tjera ne foto si quhen dhe c`dini per to?

Duke “vezhguar” me kujdes cdo pjese te kesaj fotoje artistike ju ftojme te zbuloni te dhena me interes qe lidhen me demografine, gjeografine, historine dhe kulturen.

 

What do you think?

Written by admin

VOA vlereson “Amerikanin e Qytetit”, Chris Hassler restauroi vullnetarisht shtepine e djegur te gjitonit te tij ne Gjirokaster

Si e mesoi Bajofshehuri qe di gjirokastritet tek Çoçoli e pinin ujin pa leke !