in

Ndiqni një reportazh të vitit 1980 për Sarandën, Ksamilin dhe Butrintin!

VIDEO – Reportazh i 1980 për Sarandën, Ksamilin dhe Butrintin

Publikuar në SarandaWeb.net

What do you think?

Written by admin

Hudhrat dhe Qepa, të pandara nga Kuzhina Gjirokastrite, por edhe për të larguar syrin e keq!

Kombëtari i vjetër gjirokastrit Idriz Guri, dikur me “dyqan–muze” në Qafë të Pazarit!