in

Monedha të Reja në Qarkullim – 20 Lekë tani jo më pa Pikat mbi e…

Nga data 30 Mars, Banka e Shqipërisë do të hedhë në qarkullim monedhat e reja metalike me vlerë 20 lekë te emetuara në vitin 2016.

 

Do të bëhet korrigjim i fjalës Leke në Lekë, sepse në versionin e vjetër shkruhej me e dhe jo me ë.

 

 

Nuk do të ketë asgjë tjetër ndryshe, përveç këtij detaji të vogël, që në fakt është shumë i madh.

 

 

 

Duke filluar nga data 30 Mars, kjo monedhë do të pranohet si mjet pagese njëlloj si monedhat e tjera ekzistuese të kësaj prerjeje, të prodhuara vitet e mëparshme.

 

 

What do you think?

Written by admin

Miqtë e Gjirokastrës – Kush është Japonezi që Financoi 120.000$ për Rikonstruksionin e Shkolles së Mesme Profesionale në Gjirokastër!

Ç’ndodhte me Tifozët në vitet 60-të e më pas në Qytetin e Gjirokastrës?