in

Mirëmëngjesi, ja si eshte gdhire Gjirokastra sot!

Mirëmëngjesi!
Gjirokastër, 30 dhjetor 2020 7.11′ 9°Celsius.
Mot me shi,erë dhe suferinë herë-herë!

Dita e parafundit 2020:
Dielli lindi më 7.01′ dhe perëndon më 16.23′.
Dita 9 orë e 24 minuta.
Mundësi për shi 80%
Temp.ndjehet si 2° më e ulët-ftohtë!
Të kaloni BUKUR SOT,
D i t ë t ë m b a r ë  dhe GËZUAR nga bashkepunetori tone Harillo Bita!

What do you think?

Written by admin

Nje lajm i mire nga fshati Stegopul i krahines se Lunxherise te Gjirokastres

Sidki Cani: Ja pse mbremja e Vitit te Ri per Hysni Sinanin, Halit Xarben, Maro Telon , Kiço Halimin u organizua me 7 janar te 1986!