in

Mielli me cilësinë më të Ulët në Europë – Ja çfarë hamë çdo ditë!

Nga një investigim i bërë kohët e fundit mbi importin e miellit në vendin tonë rezulton se ajo vjen me cilesine me te ulet.

Emisioni investigativ Fiks Fare denoncoi miellin dhe grurin qe hyn ne Shqiperi i ardhur kryesisht nga Serbia e Rusia.

Cilesia e ulet e miellit dhe grurit reflektohet drejtperdrejt te buka qe hame. Kjo lloj cilesie zhdoganohet si ushqim kafshesh ne Serbi.

Ky eshte nje skandal qe na prek te gjitheve sepse te gjithe hame buke me kete cilesi te keqe mielli.

What do you think?

Written by admin

Marika Maliko, Kontabilistja që Punonte me “Dy Mendje” – E Rregullt me Shtetin dhe me Ata që Bënin Gabime “Padashje”!

Shkruajta e nxorra mallin…. Poezia në Kutinë Elektronike të Gjirokastra Online nga Sotir Kosta!