in

Mërzia e Natyrës Ndëshkon! Rruga te “Kodra e Shtufit” në Gjirokastër Thërmohet!

Rrëshqitjet e dherave nga shirat e djeshem kane thërmuar rrugën mes “Kodres se Shtufit” në Gjirokastër.

Banesat aty pranë kanë shpetuar por dimri nuk ka ikur akoma! Ndertimet e pa studiuara mire dhe mungesa e theksuar e bimesise apo pemëve qe mbajne token filluan te japin parashikime te frikshme per banoret e zones…

A rrezikohet kjo lagje?

What do you think?

Written by admin

Një Pallat 5-katësh Rrezikon të Shembet te “Kodra e Shtufit” – Të Gjithë në Alarm!

Përmbytet edhe Nënstacioni Elektrik i Gjirokastrës! Disa Zona të Qytetit dhe disa Fshatra pa Drita!