in

Matura e IV a e vitit 2002 e gjimnazit Asim Zeneli

Kjo eshte Bluza e Maturanteve te vitit 2002.

Matura e IV A 2002 e gjimnazit Asim Zeneli.

Sipas tradites, ne te jane emrat e maturanteve.

Kete bluze e ka ruajtur dhe hedhur ne internet njeri nga maturantet, po te tjeret e kane?

Cfare ju kujton kjo bluze?

What do you think?

Written by admin

Sot Urojme per Ditelindjen Niko Dhimen, Teknikun e Famshem te Komunales ne qytetin e Gjirokastres

Kujtese per intelektualin gjirokastrit Janaq Bleco, nje histori e harruar ne godinen e re te teatrit te qytetit