in

Lejleku i parë i pranverës në qiellin e Gjirokastres ne aparatin e profesionistit te fotografise artistike Jorgo Buka

Lejleku i parë i pranverës,mirseardhjen ju uron,dhe nga lartësia e shtyllës,bukurinë stinore po kundron dhe në folenë e vjetër,krenar po mbretëron!

Pamja e marë sot,në 23 mars 2023 në shtyllën e tensionit të lartë afër shtypshkronjës”Argjiro”,pranë Viroit,Gjirokastër.

Lejleku ne aparatin e profesionistit te fotografise artistike Jorgo Buka

What do you think?

Written by admin

Dr. VASIL LABOVITI, SHEMBULL FRYMËZUES

Arjan Shehu: Sot Dita Perkujtimore e Babait tim te ndjere Sheh Jonuz Shehu