in

Lajmi Hit i Ditës – Drejtoresha e Re e Burgut të Grave në Tiranë Vajza Tërheqëse nga Gjirokastra! I Gjithë Qyteti i Uron Suksese!

Një vajzë e re dhe tërheqëse nga Gjirokastra është emëruar drejtoreshë e burgut të grave në Tiranë. Ajo është Jetmira Sula, e cila zëvendësoi në këtë detyrë Xhoi Jakajn.

Menjëherë Sula ka marrë vëmendjen e mediave për shkak të pamjes së saj tërheqëse dhe fotove që ka publikuar në rrjetet sociale.

Ajo ka mbaruar studimet për Ekonomi. Kryeministri Rama tha gjatë fjalës në Asamblenë Kombëtare të PS-së së drejtorët e rinj të burgjeve do të zgjidhen me konkurs dhe se përparësi do të kenë kandidatët me profil studimet në fushën e sigurisë apo me karrierë ushtarake.

Kur bëhet fjalë për vajza tërheqëse dhe seksi Gjirokastra nuk bën përjashtim…

What do you think?

Written by admin

Hoteli ku Fjeti Mbreti i Italisë – Emanueli i III, me Arkitekturën e saj Neoklasike Italiane, sot Hotel Sopoti pret të shitet!

‘Shkrimtar i dashuruar dhe kritik me popullin e tij’ – Ismail Kadare fiton çmimin e rëndësishëm në Itali!