in

Kush është Heroi Elektriçist i Përmbytjeve në Gjirokastër?

Ja emri i Heroit të Përmbytjeve në Gjirokastër që rrezikoi jetën për të ndriçuar me energji elektrike krahinën e Lunxhërisë. Emri i tij, i papërmendur në kronikat, është Thanas Kuremeno.

 

Thanasi banon në fshatin Bularat të krahinës së Dropullit dhe punon elektriçist në njësinë OSHE të Gjirokastrës.

 

 

Drejtori i OSHE Gjirokastër, Z. Andi Shkurta, i pyetur nga Gjirokastra Online për veprimin kurajoz të elektriçistit Thanas Kuremeno u shpreh:

“Ishte një akt frymëzues në një situatë të vështirë të krijuar nga përmbytjet. Për Thanasin dua të them se është jo vetëm i guximshëm por dhe nje specialist shumë i mirë pavarësisht moshës”.

 

 

Tani ju pyesim: A e meriton ai një titull apo shpërblim për aktin që manifestoi duke rrezikuar jeten e tij?

 

 

What do you think?

Written by admin

Gati për të Rënë: “Shtëpia me Urë” e Pano Zotos, dikur Seli e Konsullatës Greke

Miqësorja e Parë e Luftëtarit me Ekipin Kinez! Ndodhia Mes Shefqet Kokalarit dhe Niko Lulës