in

Kush e gjen menjehere ku ndodhet rrapi shekullor ne kete foto?!

Ne listen e monumenteve te Natyres qe ruhen dhe ne asnje menyre nuk duhet vene dore ka dhe disa rrepe me moshe shekullore.

Ne foton qe kemi percjelle eshte nje nga rrepet shekullore ne territorin e qarkut te Gjirokastres.

Duam te mesojme se ku ndodhet, c`dini per te, a e keni vizituar dhe cila eshte gjendja e tij sot?

Dhe nje pyetje tjeter:

Ka ndonje rrap ne fshatin apo qytetin tuaj qe mendoni se duhet te shpallet Monument i Natyres dhe pse?

Nese deshironi na i dergoni me foto!

What do you think?

Written by admin

Selam Mamani, Sokrat Kalivopulli, Apostol Mosko, Izet Mato dhe…

Marjeta Karagjozi tek Rudina ne TV Klan shtron tryezen me gliko gjirokastre te vjeshtes