in

Kush e çoi autobusin e pare ne fshatin Sopik te Krahines se Pogonit? Si e kujtoni kete ngjarje?

Nje foto e larget ne kohe qe shkrimtari dhe kronisti i krahines se Pogonit dhe jo vetem, Petro Mejdi i ka shume per zemer.

Kjo foto eshte deshimtare e nje ngjarjeje te bukur e te vecante per banoret e fshatit Sopik te krahines malore te Pogonit.

 

Me pogonitet bashke gezon, hedh valle edhe shoferi Pandeli Arseni qe per here te pare çoi autobusin ne fshatin Sopik, ngjarje qe me siguri kujtohet edhe sot, se banoret e mesuar te ecnin me kembe tani shkonin kaluar me autobus edhe ne Gjirokaster.

Nje fakt: Gjate festes , banoret i dhuruan shoferit edhe nje ore tavoline, ne shenje mireseardhjeje dhe kontributi per sjelljen e autobusit ne fshat.

Ja kjo eshte ora-dhurate!

 

 

Ja vlen qe e kujtojme dhe te hedhim disa shenime per kete ngjarje.

Ne c`vit ka ndodhur dhe si e kujtoni?

What do you think?

Written by admin

Nga Kosta Makariadhi: Ç`dini per shpellen e Skotinise, a ka lidhje me liqenin e Viroit ne Gjirokaster?

Burri i pare gjirokastrit me pantallona te shkurtra ne bulevardin e lagjes ’18 shtatori”(Gjeni kush ka qene !)