in

Kujtesë/ Një foto e rallë, reparti special i veshjeve në qytetin e Gjirokastrës

Kjo foto na kujton nje nga repartet speciale te rrobaqepsise te riparim sherbimeve ne qytetin e Gjirokastres.

Ja specialisti Stavri Çati qe mjeshterine ne profesion ia kaloi edhe djalit te tij po aq mjeshter ne qepjen e kostumeve Niko Çati.

Reparti special i rrobapepesise ishte nga me te dalluarit dhe me te vleresuarit nga klientet e qytetit dhe te fshatit.

Bashke me mjeshtrin punonin edhe rrobaqepese specialiste te lidhura fort me zanatin dhe te sjellura ne marredhenie me klientet.

I kujtojme me respekt dhe mjirenjohje per kontributin qe kane dhene ne profesionin qe kane ushtruar.

What do you think?

Written by Admini

Kur gjirokastritët bënin plazh“pa lekë”përgjatë lumit Drino, po këtë verë ku do të pushojnë?

Ja pse buka që prodhonin furxhinjtë e qytetit të Libohovës ishte cilësore dhe e shijshme