in

Kujtese/ Ne foto ekipi i te rinjve te Luftetarit ne vitin…

Ekipi i te rinjve te Luftatarit qe me pas u be mbeshtetja kryesore e ekipit te te rriturve qe drejtohej nga trajneri i njohur Hito Hitaj.
Cilit vit i perket kjo foto ?

C`dini dhe si i kujtoni lojtaret ne foto?

Cilet prej tyre u aktivizuan me ekipin e pare perkrah mjeshterve te futbollit gjirokastrite?

What do you think?

Written by Admini

Florend Kalivopulli me mandat te dyte ne krye te Federates Shqiptare te Boksit

Kujtese/Cilet shofere e kane perdorur kete autobuz ne qytetin e Gjirokastres?